Algemene voorwaarden

Welkom bij Marie’s Happiness Kaas Lekkernijen. Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle aankopen van onze kwaliteitsproducten via onze webshop.

  1. Toepasselijkheid Door het plaatsen van een bestelling op onze webshop gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden en erkent u deze te hebben gelezen. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen met Marie’s Happiness Kaas Lekkernijen.

  2. Bestellingen Alle bestellingen die via onze webshop worden geplaatst, zijn onder voorbehoud van acceptatie door Marie’s Happiness Kaas Lekkernijen. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren zonder opgaaf van reden. In het geval van annulering van een bestelling zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en eventueel reeds betaalde bedragen terugbetalen.

  3. Betaling Betalingen op onze webshop worden veilig en gemakkelijk verwerkt via verschillende betalingsmethoden, zoals iDEAL en creditcardbetalingen. De prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

  4. Verzending Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en u te voorzien van de beste service. Wij verzenden onze producten via gerenommeerde vervoerders. De kosten van verzending worden weergegeven tijdens het bestelproces.

  5. Retourneren Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. U dient het product ongeopend en in originele staat en verpakking te retourneren. De kosten van retourzending zijn voor uw eigen rekening.

  6. Garantie Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een garantie op alle door ons geleverde producten. Indien u een defect of beschadigd product heeft ontvangen, neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken.

  7. Intellectueel eigendom Alle inhoud op onze webshop, zoals tekst, afbeeldingen en logo’s, is eigendom van Marie’s Happiness Kaas Lekkernijen en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te gebruiken of te reproduceren zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

  8. Toepasselijk recht en geschillenbeslechting Op deze algemene voorwaarden is het Belgische recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank in België.

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop en wij hopen dat u zult genieten van onze kwaliteitsproducten!

Scroll naar boven